hakukonemarkkinointi
Hakukoneoptimointi - hakukonemarkkinointi.
Google
kello: 16:35, pvm: 22.6.2024 Yhteystiedot, yhteydenotto ja palaute Riihimäen paikallishakemisto
Pääsivu
Web design suunnittelu
Jos web-sivujesi tarkoitus on asiakashankinta, tulee näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen kalliiksi.
Sivut hakukoneeseen
Tämä tuo sivuillesi kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneita *täsmälleen* siitä mitä tarjoat.
Mainonta ja markkinointi internetissä
Internetin hakukoneissa näkyminen on edullisinta mainontaa ja markkinointia.
Varo ammattitaidottomia
Asiakas maksoi paremmasta hakukonenäkyvyydestä mutta hänen sivunsa poistettiin hakukoneesta kokonaan ...
Asiakas maksoi internetsivujensa kävijöistä, mutta ne ohjattiin hänen kilpailijalleen ...
Hakusanaoptimointi
Hakukoneopas
Hakukonemarkkinointi
Internetsuunnittelu
Parhaat hakukoneet
Yhteydenotto ja palaute


Internetsivujen suunnittelu ja markkinointi
"Netti markkinointi" -virheet
Nettimarkkinointi ja Web virheet


Hakukoneoptimointi (SEO), hakukonemarkkinointi (SEM)

HakukoneoptimointiHakukoneoptimointi (hakukonemarkkinointi) on tehokasta mutta uutta ja siksi se tehdään usein väärin ja hyöty menetetään.

Ensimmäinen ja ratkaiseva virhe on se, että hän uskotaan huhupuheita. Hakukoneiden toiminnasta liikkuu paljon pari vuotta vanhaa tietoa, jota soveltamalla pääsee varsin nopeasti POIS hakukoneiden tietokannasta.

"Ovelat" kaverit ovat pyrkineet manipuloimaan harhaanjohtavin menetelmin hakukoneiden tuloksia. Tästä johtuen hakukoneet ovat kehittäneet menetelmiä, joilla havaitaan useimmat "poppakonstit" joilla hakutuloksiin vielä muutama vuosi sitten pystyttiin vaikuttamaan. Hakukoneoptimointi ei ole kokoelma temppuja vaan teknistä, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työtä.

Varoituksen sana

Olet varmasti saanut tarjouksia, joissa luvataan ilmoittaa internetsivusi tuhansille hakukoneille tai sinulle luvataan nopeasti suuri määrä kävijöitä. Vaikka jotkut noista tarjouksista voivat olla rehellisiä, "lue tästä artikkeli: internetmarkkinointi väärin". Siinä kerrotaan miten voit pilata näkyvyytesi internetin hakukoneissa luottamalla ammattitaidottomiin yrittäjiin tai suoranaisiin huijareihin.

Miksi Hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi kannattaa?

Hakukoneiden kautta tulevat sivuilla kävijät koostuvat potentiaalisista asiakkaista jotka aktiivisesti etsivät tuotteita ja palveluita. Hakukoneet ovat johtava aihehakemisto, kuten keltaiset sivut, mutta laajempi ja nopeampi.

Hakukoneiden kautta tuleva vierailija on etsinyt juuri sinun sivusi aihetta ja on siksi erittäin potentiaalinen asiakas. - Hakukoneet ovat internetin tärkein informaationlähde. Yhä useammat ihmiset käyttävät työssään ja vapaa-ajan ostoksissa hakukoneita tietolähteen etsimisessä.

Internet-sivujen oleellisin asia on helppokäyttöisyys ja toimivuus.

Taiteelliset ja erikoiset ratkaisut internetsivujen ulkoasussa voivat olla "makeita" ja niillä voidaan voittaa suunnittelupalkintoja. Sinun tuotteitasi ja palvelujasi etsivät ihmiset eivät niitä kuitenkaan arvosta. Selkeä ja runsas sisältö kiinnostavat potentiaalisia asiakkaita. Taiteellinen tai näyttävä ulkoasua kiinnostaa sitten ihan muita ihmisiä. Muista että sivujesi arvostelijat eivät ole välttämättä samoja kuin asiakkaasi. Älä kuuntele niitä arvostelijoita, jotka eivät ole maksavia asiakkaita.

Nyrkkisääntö: Mitä erikoisemmat ja taiteellisemmat internetsivut ovat ja mitä enemmän niissä on grafiikkaa ja vähemmän kirjoitettua tekstiä, sitä vähemmän hakukoneet niitä arvostavat. Tähän on erittäin vähän poikkeuksia.

Ratkaisuna tähän on hakukonemarkkinointi.

Kun henkilö hakee sivuja Internetistä, hän etsii sitä hakukoneista. Suuri osa ihmisistä käyttää hakukoneita jopa silloinkin, kun hänellä on oikea osoite edessään. Hän vain syöttää osoitteen rutiininomaisesti hakukoneen hakuruutuun. Tämän vuoksi on ehdottoman välttämätöntä, että sivut löytyvät tärkeimmistä hakukoneista - hakukoneoptimointi auttaa juuri tässä.

Internet laajenee nykyään niin valtavalla nopeudella, ettei mikään hakukone ehdi indeksoida kaikkia uusia sivuja.

Kun hakukone indeksoi sivun, se lukee sivun läpi ja merkitsee muistiin kaikki sanat, mitä sivuilla esiintyi. Sitten se sijoittaa sivun listalle kunkin hakusanan mukaan. Tietyn algoritmin (täsmälliset menetelmät ovat tarkasti varjeltuja salaisuuksia) mukaan se arvioi, kuinka hyvin kyseinen sivu esittelee kyseisen sanan ja sijoittaa sivut paremmuusjärjestykseen.

Se miten hyvin sivut pärjäävät tässä arvioinnissa, on ratkaisevan tärkeää siinä paljonko sivuille tulee kävijöitä. Yleensä hakukoneet esittelevät sivuja kymmenen kerrallaan, ensin kymmenen parasta, sitten sivut 11-20, ja sitten 21-20, jne. Monikaan kävijöistä ei jaksa kelata tätä listaa kovin pitkälle vaan joko valitsee jonkin sivun kymmenen parhaan joukosta tai sitten kokeilee eri hakusanaa.

Onko kävijämäärä tärkeä?

Suuresta kävijämäärästä ei ole mitään hyötyä, elleivät he kuulu oikeaan kohderyhmään. Hakukoneet tuovat sivuille juuri niitä ihmisiä, jotka hakivat juuri sinun sivujesi aihetta. Tällöin usein yksikin potentiaalinen asiakas on monin verroin arvokkaampi kuin kymmenentuhatta kävijää. Ja miten potentiaaliset asiakkaat sitten tulevat sivuille? He kirjoittavat hakukoneeseen hakusanaksi sen tuotteen nimen mitä he ovat ostamassa.

Hakukoneoptimointi / hakukonemarkkinointi tuo sivuillesi uusia potentiaalisia asiakkaita internetistä. Jos haluat yrityksesi internetsivut löytymään alasi tärkeimpien hakusanojen kärkipäästä ota meihin yhteyttä

Lisätietoja antaa

Kovan työruuhkan vuoksi emme valitettavasti pysty ottamaan uusia toimeksiantoja.


LINKIT:

Internetmarkkinointi
PÄÄSIVU:
Internet markkinointi tuo uusia asiakkaita:

Asiakashankintaa edullisimmillaan: Internet markkinointi. Potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat internetissä ja käyttävät ilmaisia hakukoneita. Miten saat tämän asiakasvirran omille internetsivuillesi.
--- Internetmarkkinointi, lue lisää...


Lisää kävijöitä sivuillesi

Jos myyt puunsuoja-aineita, sivusi pitäisi löytyä hakutulosten kärjestä sanoilla "puunsuoja", "puunsuojaus" ja tietenkin myös "homeongelma". Muutenhan välttelet asiakkaitasi!
--- lue lisää...

Markkinointi ja mainonta internetissä

Jos et itse tee jotain tehokasta sivujesi markkinoimiseksi, ei niille TULE vierailijoita. Ei nyt, eikä tulevaisuudessa. Tutkimukset ja käytäntö ovat osoittaneet, että hakukoneiden kautta tehty markkinointi on kustannustehokkainta.
--- lue lisää...

Hakusanaoptimointi - asiakashankinta edullisimmillaan

Yhdysvalloissa Georgian osavaltion teknillinen korkeakoulu suoritti tutkimuksen siitä, miten ihmiset löytävät kaipaamansa Internet-sivut. Tutkituista 86% löysi etsimänsä hakukoneiden avulla.
--- lue lisää...


Internetmarkkinointia väärin - jokaisella alalla on sudenkuopat.

Internetmarkkinointi tuottaa oikein tehtynä loistavia tuloksia - väärin tehtynä se ei toimi.
--- lue lisää...


Lyhyt hakukoneopas - miten käytän internetin hakukoneita

Hakukoneita on tuhansia ympäri maailmaa. Mutta käytännössä niistä kannattaa käyttää vain muutamia.
--- lue lisää...


Hakukoneoptimointi / hakukonemarkkinointi - uusia asiakkaita internetistä

Hakukoneoptimointi on tehokasta mutta uutta ja siksi se tehdään usein väärin ja hyöty menetetään.
--- Hakukoneoptimointi, lue lisää...


Webdesign eli internet suunnittelu

Internetsivujen suunnittelu yrityksille jotka haluavat että sivut tuottavat enemmän kuin aiheuttavat kuluja
--- lue lisää...


Parhaat internet hakukoneet - miten löydän tietoa internetistä

Mikä on paras ja laajin hakukone? Mitä kannattaa käyttää?
--- lue lisää...

Internetsivujen suunnittelu

Web design suunnittelu oikein

Web-sivujen on tuotava lisää asiakkaita tai tuettava muuten keskeisesti asiakashankinnassa ja markkinoinnissa. Jos web-sivujesi tarkoitus ei ole asiakashankinta tai sen tukeminen, ei tämä artikkeli ole sinua varten.
--- lue lisää...


Internetsivujen suunnittelu ja markkinointi

Mitä tulee huomioida, että nettisivut tukevat liiketoimintaa tehokkaasti -- eikä tule satsattua sellaiseen, mikä ei tuota muuta kuin toiveunissa.
--- lue lisää...


"Netti markkinointi" ja suunnitteluvirheet

Jopa menestyvät Internet-yritykset kärsivät näistä sudenkuopista. Se rajoittaa heidän kykyään saada enemmän vierailijoita sivuilleen, pitää heitä kiinnostuneina jatkossa ja saamalla tuloja Internetin avulla.
--- lue lisää...


Nettimarkkinointi ja sivujen virheet (jatkoa)

Nettimarkkinointi ja yleisimmät kävijöiden kohtaamat negatiivisuudet
--- lue lisää...


Asiakashankinta LINKIT:
Koulutusvinkkejä:
Huumoria päivän kevennykseksi: vitsitOhjelmapalveluja:
Polttari-ohjelma ammattitaidolla ja vuokrataan pelejä

Takaisin ylös

Copyright © Uutistoimisto.com 1999-2004. Viimeksi päivitetty 06.03.2004 klo 18.00